Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

18 Jun 2019 09:30 - 16:45
Amersfoort

Als ondernemingsraad wil je maximaal invloed uitoefenen op het beleid van uw organisatie. Dat is lang niet altijd even makkelijk. De Wet op de ondernemingsraden (WOR) biedt wel enige houvast, maar voor echte invloed moet de OR een stap verder zetten. Tijdens OR Invloed stomen we je in één dag klaar om deze stap te zetten.

Tijdens een intensief workshopprogramma ga je aan de gang met 3 hoofdlijnen:

  • kennis over beleidsthema's
  • het hebben van een eigen OR-strategie
  • vaardigheden

Bekijk het hele programma hier.

Wat kan je van OR Invloed verwachten?

  • Stel je eigen programma samen, door te kiezen uit drie verschillende lijnen, die elk uit drie interactieve workshops bestaan.
  • Een expertlunch, waar de sprekers jouw gastheer zijn. Geef zelf aan over welk thema jij met een expert om de tafel wil gaan.
  • Een unieke en sfeervolle locatie. Tussen het volle programma kan je dus even in alle rust ontspannen.
  • De mogelijkheid tientallen nieuwe collega medezeggenschappers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

UNIEK: Tijdens OR Invloed kan elke deelnemer écht aan de slag met onderhandelen. Een trainingsacteur gaat de gehele dag met kleine groepjes oefenen.

Wanneer en waar?
OR Invloed vindt plaats op 18 juni 2019 in Amersfoort. Een unieke historische locatie midden in het land. Met de auto uitstekend te bereiken. Ook met het OV ben je er zo.

Kosten?
Deelname aan OR Invloed bedraagt tijdelijk slechts € 350, exclusief btw. Wees wel snel, want de reguliere prijs van € 450 geldt vanaf 29 april. Wordt je OR lid van OR Select dan ontvang je € 50 korting (per OR) op de totaalprijs.

https://www.orinvloed.nl/

 
Reacties
Zoeken
Tweets