Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

20 Nov 2020 13:30 - 16:30

Graag wil het bestuur jullie uitnodigen voor de Inspiratiedag VASMO op 20 november van dit jaar. Ondanks corona proberen we er toch samen een mooie middag van te maken. De Inspiratiedag zal dit jaar volledig digitaal gehouden worden. We starten om 13.30 uur en sluiten af om 16.30 uur.

Het programma van de middag is:

  • Samen doornemen van het beleidsplan 2021-2024 VASMO. Vanuit het bestuur hebben we een aanzet gemaakt voor het plan (op basis van jullie input vanuit de vorige Inspiratiedag). De input die we ophalen op deze middag zal verwerkt worden in het definitieve plan;
  • Renate Vink-Dijkstra van De Clercq Advocaten Notariaat verzorgt de presentatie 'Actualiteiten in de medezeggenschap'. Tijdens deze presentatie komen verschillende onderwerpen aan bod zoals wijziging van arbeidsvoorwaarden, reorganisatie & herstructurering, sociaal plan en thuiswerkregelingen.
  • Een gezamenlijk afsluiting met een verrassing.

Je kunt je inschrijven door in te loggen op de website, en vervolgens op de knop inschrijven te klikken. Het is mogelijk om je tot 12 november in te schrijven.

We zullen na aanmelding je een e-mail sturen waarin we je adres vragen, aangezien we je een verrassing zullen toesturen.

 
Reacties
Zoeken
Tweets