Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

19 Nov 2021 09:00 - 17:00 INTERN
Ampt van Nijkerk

Eindelijk kunnen we elkaar weer fysiek ontmoeten tijdens ons VASMO-congres op 19 november 2021. Het congres wordt gehouden in Nijkerk (Ampt van Nijkerk).

Wat kun je verwachten?

Wil jij meer uit jezelf halen en wil jij jouw superkrachten aanboren? En wil je in de toekomst ook blijven schitteren? Dan wordt het VASMO-congres op 19 november voor jou een inspirerende én praktische bijeenkomst waar je veel voor jezelf kunt halen. Samen met MEDE, sl-IMPACT en Time to Guide organiseert VASMO op 19 november dit inspirerende congres.

De Coronapandemie heeft een niet te onderschatten effect (gehad) op het functioneren van jou als ambtelijk secretaris. In een compleet nieuwe omgeving moeten werken, veelal vanuit huis, en vaak met veel minder contact met jouw medezeggenschapsorgaan. Schakelen op nieuwe tools en instrumenten. Voor sommigen was het ronduit overleven, anderen grepen de verandering met beide handen gretig aan, en anderen schakelden mee zo goed en zo kwaad als het ging.

Wat betekenen deze veranderingen voor jou als ambtelijk secretaris en als persoon?

Op het VASMO-congres van 19 november sta jij als Superkracht voor de medezeggenschap centraal. Na een korte en inspirerende inleiding, waarin we terugkijken op deze bijzondere periode en ook vooruitkijken, is er een ruim aanbod van workshops.

Meld je snel aan! (eerst even inloggen en onderaan op de knop 'inschrijven' klikken). Deelname is alleen voor VASMO-leden (gratis).

Hopelijk zien we elkaar op 19 november. We zullen zorgen dat er voldoende tijd is om te netwerken!

 
Reacties
Zoeken
Tweets