Lancering nieuwe Website en Assessment tool

Lancering nieuwe Website en Assessment tool

6 december 2021 door Secretariaat VASMO

Op 19 november 2021 zou het congres van VASMO hebben plaatsgevonden. Echter door het aanscherpen van de Corona maatregelen is het komen te vervallen. Het was de bedoeling tijdens het congres de vernieuwde website en de ASsessment-tool (deze werd eerder Create genoemd) te presenteren.

We willen echter niet langer wachten met het lanceren van de nieuwe VASMO-website en deze is vandaag live gezet. De website heeft een ingrijpende verandering ondergaan met als resultaat een modern en fris uiterlijk. Wij als bestuur zijn hier dan ook trots op.

Nieuw in onze website is onze ASsessment-tool. Die is met de lancering van de website ter beschikking gekomen. Om hiermee te werken moet je eerst inloggen. Met de tool krijg je inzicht in je functie en ontwikkelmogelijkheden. Het is jammer dat we deze niet hebben kunnen toelichten, maar er is een handleiding.
Zijn er toch vragen of opmerkingen stel ze gerust via secretariaat@vasmo.nl

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur van VASMO

 

André van Os

Karin van Weereld

Christien van Dijk

Deborah Signore-Brouwer

Karin Janssen

Sluiten