Intervisie

Intervisie

21 november 2022 door Secretariaat VASMO

Constance Pijnenburg

Eén van de doelstellingen van VASMO is om intervisie (gratis) aan te bieden aan onze leden. Door het hele land hebben we hiervoor intervisiegroepen ingericht. Van de intervisiegroep Zwolle kregen we de volgende vraag.

De intervisiegroep Zwolle (en wijde omstreken) is op zoek naar nieuwe leden. De groep bestaat momenteel uit 5 ambtelijk secretarissen die in Zwolle (Overijssel) en omgeving wonen of werken en komen ongeveer 5-6x per jaar bij elkaar op verschillende locaties. Daarin bespreken we zowel zakelijk als privézaken die je als ambtelijk secretaris (nieuw en ervaren) tegenkomt en we proberen elkaar zo te helpen.  We starten weer per september 2022. Heb je interesse? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Constance Pijnenburg (constance@ckmo.support).

Sluiten