Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

17 Aug 2017

De Kamer van Koophandel maakt zich klaar voor de toekomst. Om beter te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten maken wij onze dienstverlening flexibeler en onze ICT up-to-date. De KvK zet vol in op digitalisering en heeft zichzelf als doel gesteld om de beste digitale dienstverlener te worden binnen de publieke sector.

Hoe jij het ondernemers makkelijker maakt
Je draagt zorg voor het optimaal functioneren van de Ondernemingsraad (OR) en van zijn commissies. Je draagt bij aan het flexibel vormgeven van de medezeggenschap laag in de organisatie. Je verzorgt de planning en uitvoering van activiteiten van de OR en bewaakt de naleving van relevante wetten, procedures en afspraken zowel intern als extern. Proactief monitor je relevante trends en ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie en vertaalt deze naar concrete en toepasbare adviezen aan de OR.

In overleg met het Dagelijks Bestuur ben je verantwoordelijk voor de beleidsvoorbereiding van de OR en adviseer je het Dagelijks Bestuur. Je draagt zorg voor de totstandkoming van diverse informatieve en formele documenten. Verder ondersteun je de OR bij de organisatie van verkiezingen en bereid je scholing en de vorming van ondernemingsraadleden voor en voer je deze desgewenst uit.

Jouw toegevoegde waarde
Je bent analytisch, hebt een sterk oplossend vermogen, weet zaken te organiseren en kan makkelijk schakelen tussen details en hoofdlijnen. Je kent de dynamiek van de bestuurskamer. Je motiveert en bent een prettige sparringpartner voor OR-leden en OR-bestuur. Je bent nauwgezet, hebt een positief kritische instelling en een goede balans tussen resultaatgerichtheid en aandacht voor mens en team.

Daarnaast beschik je over:

  • Aantoonbaar meerdere jaren ervaring als ambtelijk OR secretaris
  • Aantoonbaar ervaring met het toepassen van agile/lean werkmethoden bij het uitoefenen van medezeggenschap
  • Gevoel bij de impact die grote verandertrajecten hebben op de 'zachte kant' van de

organisatie

  • Aantoonbare ervaring en een duidelijke visie op strategisch personeelsbeleid en verandermanagement
  • Kennis en ervaring met (veranderende) medezeggenschap in een snel digitaliserende publieke werkomgeving
  • Een relevant netwerk met kennisorganisaties en medezeggenschapsorganen

De Kamer van Koophandel
Als KvK leveren wij informatie, diensten en producten voor heel ondernemend Nederland. Wij helpen ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Onze data, kennis en advies bieden we zoveel mogelijk online aan.

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo'n 1400 betrokken en bevlogen medewerkers. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We werken op 20 plekken in het land, waaronder het hoofdkantoor in Utrecht. Ben je op zoek naar afwisselend en interessant werk binnen een moderne organisatie die maatschappelijk relevant is, dan pas je goed bij ons!

Wat we jou bieden
Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt. Met jouw expertise lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de KvK. Je werkt binnen kaders, maar krijgt tegelijkertijd veel ruimte om ook je eigen kleur te geven aan onze organisatie. En dan ook nog:

  • Duur opdracht: 1 jaar en optie tot verlenging met 2 jaar
  • Aantal uren per week: 8 uur
  • Standplaats: Utrecht
  • Tarief: 85 tot maximaal 100 euro (incl. reiskosten en excl. btw)

Tijd om te ondernemen
Met een ondernemende houding kom je binnen de KvK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf als onze nieuwe ambtelijk secretaris voor de OR?

Neem dan voor meer informatie contact op met Menno van der Meulen, corporate recruiter, via (06) 46 17 01 74. Hij kan je meer vertellen over deze tijdelijke inhuuropdracht en hoe jij hiervoor je interesse kenbaar kunt maken.

Zoeken
Tweets