Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

19 Okt 2018

Ambtelijk Secretaris Ondernemingsraad

Ben jij een ervaren daadkrachtige functionaris, een overtuigende gesprekspartner met lef en doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het team Ondersteuning Medezeggenschap zijn wij op zoek naar een zeer ervaren Ambtelijk Secretaris. Wij vragen aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van innovatie en financiën.

Als Ambtelijk Secretaris ben je werkzaam vanuit het team Ondersteuning Medezeggenschap. Je werkt nauw samen met de collega ambtelijk secretarissen, de Raad van Bestuur, directie, management en medewerkers.

Wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris ondersteun je de medezeggenschap op secretarieel, organisatorisch en beleidsondersteunend terrein. Verder coach en adviseer je MZ-leden individueel en als team op inhoud en procedure. Je bent actief betrokken bij het project 'Beleid maken we samen' waarin naast de 'klassieke' medezeggenschap de participatie van medewerkers bij de beleidsontwikkeling wordt bevorderd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren en gedreven ambtelijk secretaris die goed kan verbinden. Verder:

  • Heb je een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau richting Medezeggenschap.
  • Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Is jouw kennis van de WOR en andere voor de Medenzeggenschap relevante wetten en procedures up-to-date.
  • Heb je kennis en ervaring met het werken met een CAO.
  • Ben je een stevige gesprekspartner.
  • Beschik je over een goede dosis overtuigingskracht en ben je klantgericht.
  • Houd je van de dynamiek in een veranderende organisatie en kun je snel schakelen.

Wij hebben veel te bieden!

Wij bieden je een veelzijdige uitdaging in een dynamische organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het gaat om een dienstverband van één jaar met uitzicht op verlenging voor 20 of 24 uur per week. Je werkt op een mooie locatie (Brinkgreven) in Deventer maar bent ook bereid om te reizen naar de andere locaties van de Dimence groep. Je functie heeft een maximaal maandsalaris van € 3.135,00 bij een fulltime werkweek. De CAO GGZ biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden en die vullen we aan met onze eigen regelingen (bijvoorbeeld scholing, fitnessabonnement of een fiets).

Solliciteren?

Dit kan via https://www.werkenbijdimencegroep.nl/vacature/ambtelijk-secretaris voor 30 oktober 2018. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Neem voor meer informatie contact op met het ambtelijk secretariaat via 0570-639756.

Zoeken
Tweets