Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

22 Okt 2018

Wij zoeken per direct een flexibele en representatieve

AMBTELIJK SECRETARIS ONDERNEMINGSRAAD

Voor gemiddeld 14 uren per week

Over de functie

Je bent aanspreekpunt vanuit de ondernemingsraad voor alle in- en externe contacten. Je kunt op zelfstandige wijze zorgdragen voor een efficiënte en effectieve secretariële en administratieve ondersteuning, inclusief de voorbereiding, notulering en afwikkeling van vergaderingen. Hierbij draag je zorg voor het bewaken van tijdspaden bij advies- en instemmingsaanvragen, sluitingstermijnen en data. Zorg je voor adequate informatievoorziening voor OR-leden en houd je je bezig met beleidsvoorbereidende taken.

Jouw profiel

  • HAVO/MBO-niveau met brede secretariële ervaring
  • Kennis van Wet- en regelgeving Ondernemingsraden (WOR) is een pré
  • In staat zijn om te gaan met gevoelige en vertrouwelijke informatie
  • Beschikbaarheid op de OR-vergaderdag en bij DB overleg
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden, alsmede een flexibele instelling

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  • Werkdagen op maandagmiddag en dinsdagmiddag
  • Een deel van het werk kan ook vanuit huis worden gedaan. Een enthousiast team met prettige collega's
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Ziekenhuizen, waarbij het salaris maximaal € 2.492,- bruto per maand bedraagt volgens FWG 35

Interesse?

Heb je belangstelling voor bovengenoemde functie, geef dit per email door vóór 1 november a.s. o.v.v. vacaturenummer 5318 via het emailadres j.roeda@vogellanden.nl. Meer informatie over de functie kan worden ingewonnen bij mw. J. A. Bulsink , voorzitter ondernemingsraad, tel.nr. (038) 4981111 (do afwezig).

Wie zijn wij

Vogellanden, centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde in Zwolle, verzorgt (poli)klinische revalidatie en bijzondere tandheelkunde voor jong en oud. Daarnaast richten we ons ook op het voorkómen van ziekte. Wij willen de revalidatiezorg en alle diensten daaromheen ongewoon goed doen. Dat betekent dat wij ons bij alles afvragen: 'hoe kan ik de cliënt het beste coachen naar een zo goed mogelijk leven'. Onze 500 medewerkers zijn professioneel, mensgericht en betrouwbaar. Vogellanden heeft een hechte samenwerking met het speciaal onderwijs (De Twijn), andere revalidatiecentra en ziekenhuizen in de regio.

Zoeken
Tweets