Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

30 Nov 2018

Locatie : Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Zeist, Den Dolder

Afdeling : Altrecht Bestuurs- en Organisatieondersteuning

Aantal uren per week : 12-16

Salaris : Conform CAO GGZ FWG 45-50

contract : Bepaalde tijd met uitzicht op vast contract

Ambtelijk Secretaris Ondernemingsraad

Ben jij een ervaren en enthousiaste ambtelijk secretaris van een ondernemingsraad en voel je je aangetrokken tot de (geestelijke) gezondheidszorg? Ben jij een overtuigende gesprekspartner met kennis en doorzettingsvermogen? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken.

Over de OR

De ondernemingsraad van Altrecht bestaat uit 15 leden en heeft een zittingstermijn tot mei 2019. Naast het 'klassieke' model van medezeggenschap werkt de ondernemingsraad met een model waar participatie van medewerkers bij beleidsontwikkeling wordt bevorderd (Danthe methode). De ondernemingsraad is zichtbaar door de inzet van aandachtsfunctionarissen. Zij houden contact met de medewerkers van de verschillende onderdelen in de organisatie.

Functie beschrijving

Als ambtelijk secretaris ondersteun je de ondernemingsraad proactief op secretarieel, organisatorisch en beleidsondersteunend terrein, zodat deze in staat is haar eigen taak uit te voeren. Verder coach en adviseer je ondernemingsraadleden individueel en als team op de procedure. Veel werkzaamheden worden in afstemming gedaan met het dagelijks bestuur van de OR.

Als ambtelijk secretaris heb je een zelfstandige positie, maar bij vakantie en ziekte is er vaste vervanging, zodat de continuïteit geborgd is.

Functie eisen

Wij zoeken een ambtelijk secretaris die:

  • een afgeronde opleiding heeft op minimaal HAVO/MBO-niveau;
  • de Leergang Ambtelijk Secretaris 1&2 met goed gevolg heeft afgerond;
  • in staat is om te gaan met gevoelige en vertrouwelijke informatie;
  • beschikbaar is op de OR-vergaderdag (donderdag);
  • een grote mate van zelfstandigheid heeft;
  • uit diverse bronnen relevante informatie kan vergaren of onderzoek kan doen respectievelijk kunnen analyseren en daaruit adviseren;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft;
  • affiniteit heeft met het werken in een ggz-omgeving.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wie zijn wij?

Altrecht is één van de grootste organisaties in Nederland die specialistische zorg verleent aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. We hebben ruim 2400 medewerkers, verspreid over verschillende locaties in de regio Utrecht.

Altrecht gelooft dat je mensen pas echt goed kunt helpen als je hen op méér gebieden dan alleen psychische zorg helpt. Bijvoorbeeld met werk, wonen en inkomen. Daarom ontwikkelt Altrecht zich meer en meer naar een netwerkorganisatie waarin we intensief samenwerken met andere zorgorganisaties, met name in de wijk.

Meer informatie en solliciteren

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Mirjam de Bree, senior ambtelijk secretaris via 06-23741888.

Reacties ontvangen wij graag voor 26 november 2018 via recruiter@altrecht.nl

Zoeken
Tweets