Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

18 Jun 2019

Ben jij de ambtelijk secretaris met de kernwaarden van Basalt in je genen: grenzen verleggen, samenwerken, deskundig en eigenaarschap? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen bij Basalt?
Je ondersteunt de Ondernemingsraad (OR) op secretarieel, organisatorisch en beleidsmatig gebied. Je verzorgt inkomende en uitgaande correspondentie, stelt brieven op of redigeert deze en zorgt voor afhandeling ervan. Je beheert het archief, je verzamelt informatie en je stelt het jaarverslag van de OR op. Je zorgt er voor dat de OR-vergaderingen goed zijn voorbereid en dat zaken op een juiste manier op elkaar afgestemd zijn. Tevens bereid je de beleidsadviezen goed voor en zorg je er voor dat de leden van OR op een juiste manier geïnformeerd en geadviseerd zijn op het gebied van tactiek, aanpak en prioriteitsstelling.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?
De functie van ambtelijk secretaris OR wordt voor 26 uur per week ingevuld. Een flexibele instelling is belangrijk binnen Basalt, zo ook voor deze functie.

Waar kom je te werken?
De nieuw gekozen OR van Basalt is 1 april jongstleden gestart en bestaat momenteel uit 10 enthousiaste leden. Je gaat nauw samen werken met de voorzitter van de OR. Je werkt vanuit Basalt Den Haag (locatie Vrederustlaan) en je gaat regelmatig naar de andere locaties van Basalt. Er wordt afwisselend vergaderd bij Basalt Den Haag en Basalt Leiden. Hiërarchisch val je onder de afdeling Bestuursondersteuning.

Over de organisatie
Sophia Revalidatie en het Rijnlands Revalidatie Centrum zijn vanaf 1 januari 2019 samen Basalt. Basalt is met tien locaties hét expertisecentrum voor complexe, medisch specialistische revalidatiezorg in Zuid-Holland. Circa 1200 medewerkers zorgen dat patiënten die als gevolg van ziekte, ongeluk of aangeboren aandoening beperkt worden, weer in de samenleving kunnen participeren. Daarvoor stimuleren wij patiënten grenzen te verleggen, hun eigen kracht te vergroten en weer eigenaar te worden over hun leven. Basalt staat voor voortdurende innovatie en verbetering van de kwaliteit van onze zorg en werkt intensief samen met huisartsen en alle grote zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Er wordt veel aandacht besteed aan het goed laten verlopen van de ketenzorg. Bovendien werken we nauw samen met mytyl- en tyltylscholen om onderwijs- en revalidatiedoelen op elkaar af te stemmen. Wij zijn een opleidingsziekenhuis voor revalidatieartsen en GZ-psychologen en wij hebben een academiseringsovereenkomst met het LUMC.

Wat kun jij Basalt bieden?
Een hbo-diploma, aangevuld met ervaring in soortgelijke functie maakt jou geschikt voor deze functie. Het beschikken over kennis van de Wet Op de Ondernemingsraden (WOR) is een vereiste. Je vindt het vanzelfsprekend jouw eigen deskundigheid te onderhouden en te bevorderen en je volgt actuele maatschappelijke ontwikkelingen, vakliteratuur en bij- en nascholing.

Wij zoeken een enthousiaste ambtelijk secretaris OR met de competenties: initiatiefrijk, organisatiesensitiviteit, gericht op samenwerken en zelfstandigheid. Daarnaast is nauwkeurigheid en integriteit binnen deze functie van belang.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling. Verder kent de CAO-Ziekenhuizen een eindejaarsuitkering van 8,33% over het jaarsalaris. Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.336,- en maximaal € 3.490,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 50, afhankelijk van ervaring.

Wil je meer weten?
Inlichtingen worden graag verstrekt door Inge Kok, bestuurssecretaris, telefoon: 070-3593504. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het HR-team; telefoon 070 - 3593892.

Hoe kun je solliciteren?
Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren.

Het navragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure. Voor deze functie wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervoor worden vergoed door Basalt.

Belangrijk om te weten:

  • je kunt solliciteren tot en met 16 juni aanstaande;
  • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder kunnen sluiten, wacht niet met solliciteren maar reageer direct;
  • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
  • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen;

Wanneer kun je een reactie verwachten?
Zodra je gesolliciteerd hebt via onze wervingsmodule ontvang je automatisch een bevestigingsmail.

  • de eerste gespreksronde is gepland op donderdag 20 juni (Basalt Den Haag)
  • de tweede gespreksronde is gepland op vrijdagochtend 21 juni (Basalt Leiden)
  • arbeidsvoorwaarden worden, als van toepassing, in week 26 via de mail toegelicht.

Mocht je op deze data onverhoopt verhinderd zijn geef dit dan aan in je sollicitatiebrief.

Zoeken
Tweets