Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

15 Apr 2021

Wil jij als ambtelijk secretaris bijdragen aan het optimaliseren van besluitvormingsprocessen? Ben jij de verbindende factor tussen de cliënten vertegenwoordiging en ZZG zorggroep? Dynamiek, uitdaging en afwisseling gegarandeerd!

Per 1 juli is er binnen ZZG zorggroep vacatureruimte voor een ambtelijk secretaris voor gemiddeld 24 uur per week.

Als ambtelijk secretaris zorg jij ervoor dat je de cliëntenraad zoveel mogelijk ontlast. Ze hebben aan jou een goede ondersteuner omdat je sterk bent in communicatieve, sociale, organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Het is een groot voordeel als je bekend bent met de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen.

Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Niet twijfelen, maar doen!

Jij als ambtelijk secretaris

Als ambtelijk secretaris coördineer en ondersteun je de cliëntenraden van het Herstelcentrum en 10 WLZ locaties op professionele wijze. Overleggen voorbereiden, vergaderingen organiseren, notuleren, adviezen schrijven en verslaglegging zijn voor jou dan ook geen probleem. Natuurlijk bewaak je de voortgang van de lopende dossiers en actiepunten. Dit doe je ook voor de (eventuele) commissies en de overlegvergaderingen. Je werkt procesmatig en weet het overzicht goed te bewaken. Deelnemen aan overige overlegvormen in het kader van de medezeggenschap gebeurt op verzoek van de voorzitter van de cliëntenraad.

Cliëntenraad

De cliëntenraad zet zich in voor de gemeenschappelijke belangen van alle personen die op zorg van het Herstelcentrum en de WLZ locaties (Campanula, De Globe, Terra, De Horizon, De Vlechting, Griffioen, Juliana, Waterrijk, Wollewei en Zonnebaars) zijn aangewezen. Zij heeft overleg met de directie en denkt mee over onderwerpen die van belang zijn voor de cliënten. Het bestaan en de rechten van een cliëntenraad zijn vastgelegd in de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ).

Dit krijg je

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van, in eerste instantie een jaar, gemiddeld 24 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een salaris tussen € 2.420 en € 3.264 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45, cao VVT). De hoogte van je salaris is afhankelijk van jouw werkervaring.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris.
  • Een goede collectiviteitsregeling. Korting op de premie bij de collectieve zorgverzekeringen van CZ Collectief, Avero Achmea, Zilveren Kruis Zorguniek of IZZ. Daarnaast kun je kortingen krijgen op onder andere auto-, reis- en inboedelverzekeringen.

Dit ben jij

Zaken die je in vertrouwen ter ore komen zijn veilig bij jou. Jij bent oplettend en alert wanneer het gaat om de uitvoering en bewaking van afspraken en procedures. Je kunt goed luisteren en advies geven wanneer dat van jou wordt gevraagd. Je weet goed om te gaan met mogelijk tegengestelde belangen. Verder vragen we het volgende van je:

  • Een hbo werk- en denkniveau aangevuld met functiegerichte opleidingen en relevante werkervaring als ondersteuner.
  • Je hebt kennis van de WMCZ.
  • Een gerichte opleiding ambtelijk secretaris of de bereidheid deze te volgen.
  • Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. Dit doe je onder andere door het volgen van cursussen en scholingen.
  • Je kunt een helder verslag maken van de vergaderingen, notuleert zorgvuldig, en daar waar nodig (bijdragen te leveren) aan beleidsnotities.

Word onze nieuwe collega

Solliciteer voor 11 mei via de button 'direct solliciteren' en upload je cv en overtuig ons met je motivatiebrief.

Je bent nog vier stappen verwijderd van jouw baan bij ZZG, bekijk onze sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Annemieke Benders-Voet, secretaris raad van bestuur en raad van toezicht via 06-23 319 513.

De eerste gesprekken zullen woensdag 26 mei plaatsvinden.

Zoeken
Tweets