Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

28 Okt 2021

Wij de zorg voor onze cliënten, jij de zorg voor onze medewerkers

Wij zijn op zoek naar een:

Ambtelijke Secretaris Ondernemingsraad

20 uur per week

Over Severinus

Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunen we mensen met een verstandelijke beperking en autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met ongeveer 1300 medewerkers, die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken is.

Aan de slag!

Als ambtelijke secretaris ondersteun je de Ondernemingsraad (OR) op organisatorisch, secretarieel en beleidsmatig gebied, zodat de OR en haar commissies zowel intern als extern optimaal kan functioneren, als belangenbehartiger van de medewerkers en als beleid toetsend orgaan.

Wat vragen wij?

  • Een HBO denk- en werkniveau en enkele jaren ervaring als bestuursadviseur of ambtelijk secretaris. Minimaal leergang 2;
  • Kennis en ervaring met de Wet op de Ondernemingsraad (WOR)
  • Affiniteit met arbeidsrecht en cao zaken (Gehandicapte Zorg = pré).
  • Het vermogen zelfstandig, proactief en collegiaal te werken.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beschikt over een grote mate van inlevingsvermogen en organisatiesensitiviteit.
  • Tevens heb je kennis van MS Office en ben je administratief goed onderlegd.

Wat bieden wij?

We hechten waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden daarom verschillende instrumenten en scholingsmogelijkheden, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. De functie van Ambtelijk Secretaris is ingeschaald conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 45. De startdatum bepalen we samen in overleg.

Interesse?

Kom jij de Ondernemingsraad versterken en wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Betty van Knegsel of Claudia Slokker via ondernemingsraad@severinus.nl.

We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 21 november a.s. Bij interesse ontvangen we je CV en motivatiebrief graag via de mail, werving@severinus.nl.

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie 'Werken bij Severinus' vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je op afstand de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten:

  • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Zoeken
Tweets