Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland

Inloggen

Annuleren

2 Nov 2021

Ambtelijk Secretaris

20 uur - Amersfoort

Vol goede zin stap je ons prachtige servicekantoor aan de Basicweg weer binnen. Een verse kop koffie en met de trap naar je kantoor. Je maakt een praatje met je collega van recruitment op weg naar boven. Je zit nog niet of de telefoon gaat, het is de voorzitter van de OR of je tijd hebt om de agenda van het overleg voor vanmiddag door te nemen. Dit is typerend een begin van jouw dag als Ambtelijk Secretaris OR. Je zet veel lijnen uit, weet veel van alles in de organisatie en hebt verbinding met eigenlijk alle afdelingen. Belangrijk hierin is dat je ook een direct lijntje hebt met onze Raad van Bestuur. Samen met de bestuurssecretaris bespreek je veel over het reilen en zeilen in de organisatie en weten jullie de verbinding te leggen tussen de OR en Raad van Bestuur. Dat is ook meteen het mooie aan jouw baan. Je krijg van alles mee als Ambtelijk Secretaris OR. Je weet eigenlijk op elk gebied - o.a. financiën, huisvesting, behoud - wat er speelt. En het mooie is in jouw functie als Ambtelijk Secretaris OR, dat je mag meedenken en -praten hierover.

Dagelijks werk je nauw samen met het dagelijks bestuur van de OR, je schakelt snel en bent hun kritische noot waar nodig. Ook vind je het geweldig dat je jaarlijks getraind wordt op jouw vakgebied. Gezamenlijk krijg je als OR 5 keer per jaar een training en is het ook mogelijk nog trainingen als Ambtelijk Secretaris OR individueel te volgen. Je ziet het, ontwikkeling, opleiden is een belangrijk onderdeel in onze organisatie.

Als Ambtelijk Secretaris hou jij je ook bezig met beleidsmatige en strategische zaken. Je zorgt ervoor dat ideeën vanuit de OR goed samengevat worden in een juiste vorm. Je probeert ook de juiste sturing te geven. Je ziet er als Ambtelijk Secretaris OR op toe dat er bepaalde wetten, procedures en afspraken worden nageleefd. Onze zogenaamde bewaker van deze zaken.

Heb jij een secretariële of beleidsmatige achtergrond en zie je deze functie als Ambtelijk Secretaris OR bij onze prachtige organisatie wel zitten? Dan nodigen we je van harte uit om ook te solliciteren.

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie in de VVT in Amersfoort en omgeving. Omdat wij het leven van onze cliënten zo aangenaam mogelijk willen maken, zijn wij continu op zoek naar de beste professionals, zowel in de zorg als daarbuiten. Al deze mensen leveren betaalbare zorg van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk aansluit op de vraag van onze cliënten. Deze professionals werken met hart, ziel en aandacht, waarbij zij optimaal gebruik maken van het sociale netwerk van de cliënt. Zij bieden hierbij zorg en ondersteuning die bijdraagt aan het behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven.

Waar ga je dit doen?

Je werklocatie is in principe Basicweg 24, Amersfoort. Verder werk je ook vanuit huis en kunnen overleggen of trainingen op andere locaties gehouden worden. De ondernemingsraad bestaat uit 17 leden die werken op verschillende (zorg)locaties en uit verschillende disciplines komen, denk aan zorg, ICT en facilitair. De OR wordt ondersteund door een team bestaand uit jou en de andere secretaris. Naast deze samenwerking heb je een verbindende rol naar de Raad van Bestuur, de bestuurssecretarissen, de secretaresses van de Raad van Bestuur, de managers en de managementsecretaresses.

Interesse?

Herken jij je in het gevraagde profiel en wil je werken bij de leukste zorgorganisatie in de regio Amersfoort? Aarzel niet en stuur jouw cv met uitgebreide motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteren kan tot en met 28 november 2021. Het 1e gesprek zal plaatsvinden op 30 november 2021 met de ambtelijk secretaris OR, voorzitter OR en Thérèse Hofmeijer, corporate recruiter. Het 2e gesprek zal plaatsvinden op 2 december 2021, dit gesprek zal gevoerd worden door 2 leden van de OR. Aansluitend aan het 2e gesprek zal het 3e gesprek plaatsvinden en deze zal gevoerd worden door één van de leden van Raad van Bestuur.

Heb je functie inhoudelijke vragen? Deze kan je stellen aan Alida Westhuis (Voorzitter OR Beweging 3.0) via 06- 43263337. Heb je nog vragen over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon via het volgende nummer 06-22 84 27 16 of mail naar therese.hofmeijer@beweging3.nl. (Werkdagen maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.)

Herken jij je in het gevraagde profiel en wil je werken bij de leukste zorgorganisatie in de regio Amersfoort? Aarzel niet en stuur jouw cv met uitgebreide motivatie naar ons toe via de sollicitatiebutton op de website.

Zoeken
Tweets