Ambtelijk Secretaris voor de medezeggenschapsraden

Ambtelijk Secretaris voor de medezeggenschapsraden

(de Ondernemingsraad, de Pleegouderraad en de Cliëntenraad)

Functie
Ambtelijk Secretaris voor de medezeggenschapsraden
Organisatie
Jeugdformaat
Plaats
Rijswijk
Uren
24
Salarisindicatie
maximaal € 3451,77
Ben jij?

Ervan overtuigd dat medezeggenschap van medewerkers, pleegouders en cliënten belangrijk is voor de organisatie? Een echte ondersteuner? Een spin in het web?
Dan is dit de baan voor jou: Ambtelijk Secretaris Medezeggenschap!

Dit ga je doen

De Ambtelijk Secretaris biedt beleidsmatige, organisatorische en secretariële ondersteuning aan de Ondernemingsraad, de Pleegouderraad en de Cliëntenraad (Jongerenraad) van Jeugdformaat.

Je plant de vergaderingen van de verschillende medezeggenschapsraden, verzorgt de stukken en legt verslag. Daarnaast sta je de medezeggenschapsorganen met raad en advies bij, ondersteun je bij de processen en procedures van advies en instemming door advies- en instemmingsaanvragen als eerste te toetsen en bewaak je de termijnen. Je verzorgt de brieven en beheert het archief. Je hebt een belangrijke rol in het bewaken van de continuïteit van de medezeggenschap door het ondersteunen van de OR-verkiezingen, door nieuwe leden te helpen wegwijs te worden en vraagbaak te zijn op het gebied van wet- en regelgeving (o.a. WOR, Wmcz 2018)

Heb jij?

 minimaal een MBO/HBO werk- en denkniveau?
 relevante werkervaring bijvoorbeeld in een secretariële functie? Of zelfs in het werken voor een medezeggenschapsorgaan?
 kennis van relevante wettelijke regelingen WOR, Jeugdwet, Wmcz, reglementen en jurisprudentie? Of de bereidheid om je daarin te verdiepen;
 kennis van de positie van medezeggenschapsraden en besluitvormingsprocessen?
 kennis van en ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook en PowerPoint)?
 goede contactuele en schriftelijke vaardigheden en kun je goed schakelen tussen verschillende belangen en afvaardigingen?
 Een proactieve houdingen kun je goed omgaan met vertrouwelijke stukken?

En ben jij 24 uur per week beschikbaar?

Dit krijg je van ons:

 Verantwoordelijkheid en ruimte om het werk vanuit eigen inzicht en ervaring uit te voeren (uiteraard in afstemming met de OR/POR/Cliëntenraad en bestuur);
 Een zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving waarin jij de spil kunt zijn;
 Een salaris in schaal 7, afhankelijk van werkervaring tot maximaal € 3451,77 (CAO Jeugdzorg);
 Recht op een vakantietoeslag van 8%, een pensioenregeling via PFZW, reiskostenvergoeding, fietsenplan en kortingen op verzekeringen;
 Eindejaarsuitkering van 8,3%, 200 verlofuren (bij 36 uur) en een tegemoetkoming in de premie zorgverzekering van € 20,- bruto per maand, gedeeltelijke doorbetaling bij opname ouderschapsverlof.

Lijkt dit je leuk? Stuur dan je motivatie met je CV naar h.vaneijk@jeugdformaat.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Hugo van Eijk, bestuurssecretaris (h.vaneijk@jeugdformaat.nl; 0646396932)
Sluiten