Ambtelijk secretaris De MARQ

Ambtelijk secretaris De MARQ

Functie
Ambtelijk secretaris De MARQ
Organisatie
Plaats
Uren
20 uur p/w
Salarisindicatie
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT
De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze slogan ‘De MARQ Maakt Meer Mogelijk’, is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. Door continu oog te hebben voor persoonlijke wensen en behoeften. Door steeds te leren, te vernieuwen, goed samen te werken en te focussen op kansen en mogelijkheden. De kernwaarden van De MARQ ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 200, collega’s.

Wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris werk je nauw samen met de voorzitter van de OR en de voorzitter van de CR. Je faciliteert en adviseert OR en CR zowel secretarieel, organisatorisch als inhoudelijk en bevordert daarmee het functioneren van de Ondernemingsraad en de Cliëntenraad. Daarnaast coach je ons, als leden van OR en CR, in onze individuele rol en als taakvolwassen team.
Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:
• Het voorbereiden en uitwerken van vergaderingen,
documentbeheer en archiefopbouw;
• Het verzorgen van communicatie tussen OR/CR en directie,
en met de achterban;
• Het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden rond
onderwerpen die instemming, advies of initiatief behoeven,
zodat de leden goed voorbereid deze trajecten ingaan.
• Het bewaken van de rol en positie van OR en CR. Het
bewaken en toetsen van wet- en regelgeving op
voorgenomen besluiten is hier een onderdeel van;
• Het coachen en adviseren van de OR en CR leden in hun rol
en als team.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in een zelfstandige rol in een complexe en continu ontwikkelende omgeving. Je bent pro-actief, dienstverlenend, flexibel en hebt zeer goede sociale vaardigheden. Je werkt zelfstandig maar hebt ook altijd oog voor de teams waar je voor werkt. Je weet snel te achterhalen hoe de verhoudingen binnen de organisatie werken en hoe jij daarin het beste kunt ondersteunen.
Wat breng je mee?
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met
een relevante opleiding;
• Je hebt enkele jaren ervaring als ambtelijk secretaris of in
een vergelijkbare functie en affiniteit met gezondheidszorg;
• Belangrijke competenties zijn tact, discretie en planmatig
werken. Daarnaast beschik je over goede coachende
vaardigheden.
• De kernwaarden van De MARQ passen bij jou: Samen, Alert,
Inventief en Betrokken; dat is hoe we het doen, omdat we
daar sterker van worden.

Wat mag je verwachten?

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke jonge organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan. Je bieden je een uitdagende en gevarieerde functie binnen deze mensgerichte, vernieuwende organisatie.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Daarnaast biedt De MARQ een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ? Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct via HRM@DeMARQ.nl, of neem contact op met Saskia Taks, Voorzitter OR, via 06-82234656.

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet voor maandag 30 januari 2023.
Sluiten