Stafmedewerker Participatie en Medezeggenschap (Ambtelijk Secretaris)

Stafmedewerker Participatie en Medezeggenschap (Ambtelijk Secretaris)

Functie
Stafmedewerker Participatie en Medezeggenschap (Ambtelijk Secretaris)
Organisatie
Plaats
Boekel
Uren
28 uur per week
Salarisindicatie
€ 2.737 - € 4.263 per maand
GGZ Oost Brabant, dit is jouw instelling
Wij zoeken een gedreven stafmedewerker met passie voor participatie en medezeggenschap in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Je stimuleert en ondersteunt individuele leden van de ondernemingsraad om de taken en bevoegdheden ten volle gestalte te geven. Je adviseert en ondersteunt de ondernemingsraad en vervangt je collega stafmedewerkers binnen het knooppunt bij afwezigheid.

Als Stafmedewerker Participatie en Medezeggenschap draag je zorg voor een soepel verloop van het besluitvormingsproces en houdt toezicht op de voortgang ervan. Door proactief op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en relevante (beleids)thema's, ben je in staat de OR te attenderen op te behandelen onderwerpen en bijbehorende procedures. Je fungeert als adviseur bij het vormen van standpunten en hebt een actieve rol in het opstellen van concept adviesnotities op verzoek van de OR. Daarnaast bied je coachende ondersteuning aan individuele leden van de raden om hen te helpen bij de uitvoering van hun taken en bevoegdheden. Het contact tussen de OR en de achterban, inclusief personeel, directie en bestuur van de instelling, wordt door jouw inzet bevorderd en ondersteund.

Je bezit sterke organisatorische vaardigheden en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van verschillende vergaderingen, waaronder overlegvergaderingen, commissievergaderingen, agendacommissies en scholingsdagen. De communicatie van de nieuwsbrieven, intranet- en internetberichten, het doornemen en afhandelen van inkomende en uitgaande stukken behoort eveneens tot jouw takenpakket, waarbij je de OR bijstaat en adviseert. Je neemt de rol op je als secretaris van het agenda overleg van de ondernemingsraad met de raad van bestuur.

Oftewel je bent het aanspreekpunt en vraagbaak voor de organisatie op het gebied van participatie en medezeggenschap.

Maak kennis met het team
Als stafmedewerker werk je nauw samen met je collega stafmedewerkers participatie en medezeggenschap, leden van de ondernemingsraad, de secretaris raad van bestuur, de bestuursassistenten, directie(secretariaten), zorgmanagers, teamleiders en medewerkers van de instelling. Externe contacten heb je door middel van uiteenlopende samenwerkingsrelaties van de ondernemingsraad, zoals opleidingsinstituten, landelijke koepelorganisaties, vakorganisaties en andere GGZ-organisaties.

Je wordt onderdeel van het knooppunt participatie en medezeggenschap. Hierin zijn de stafmedewerkers participatie en medezeggenschap en secretariële ondersteuning van de zes adviesgremia ondergebracht. Het knooppunt heeft een belangrijke rol in het triadisch denken (ondernemingsraad, cliëntenraad en familieraad) en het organiseren hiervan. Het knooppunt is de verbinding tussen de adviesgremia en de raad van bestuur.

Vereisten
Jij bent een stafmedewerker participatie en medezeggenschap met lef en een open vizier. Daarmee draag jij bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Meer weten over onze strategische koers? Dat lees je hier. Verder breng je mee:

Hbo-niveau, kennis van de WOR en medezeggenschap
Door middel van opleidingen ben je minimaal niveau 2 VASMO gecertificeerd.
Abstract denkvermogen, contextueel denken, en verbindingen kunnen leggen.
Je kent de relevante administratieve procedures en aspecten van wet- en regelgeving die op de adviesgremia betrekking hebben.
Houdt kennis actueel door studie van vakliteratuur en deelname aan symposia en cursussen.
Inzicht in dynamiek in processen en relaties, en adviesvaardigheden op basis daarvan.
In staat helderheid in processen te scheppen.

Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant:
Wij bieden je een werkomgeving waarin je gezond en met plezier kunt werken, met een prettige cultuur waarin collega’s graag voor elkaar klaar staan. Daarnaast kun je rekenen op:


Een bruto maandsalaris tussen de €2.737,- en €4.263,- op basis van een 36-urige werkweek (CAO GGZ, FWG 50).
Tegemoetkoming in de reiskosten.
Een volledige 13e maand (8,33 % van je bruto jaarsalaris).
Ruime mogelijkheden om door scholing en goede studiefaciliteiten jezelf verder te ontwikkelen.
FiscFree®; met belastingvoordeel producten aanschaffen zoals fietsen, een abonnement op de sportschool, mobiele telefoons, tablets of laptops.
Jaarlijks € 500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof (balansbudget).
Overige aantrekkelijke regelingen (zoals thuiswerkregeling, extra reiskostenvergoeding & verlof verkopen).
Kijk hier voor een volledig overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Past jouw instelling bij de onze?

We gaan graag met je in gesprek! Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met Yacintha Koorevaar, secretaris Raad van Bestuur a.i. bereikbaar via 06-42411042 of Charlotte Magielse, Corporate Recruiter, bereikbaar via 06-39802465 of recruiter@ggzoostbrabant.nl.
Graag ontvangen wij jouw reactie uiterlijk 26 februari. De gesprekken worden gepland in de week van 11 maart op onze locatie Huize Padua in Boekel. In de week van 5 februari laten wij weten of wij je uit willen nodigen voor een kennismaking.


GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling!
Wij geloven in een herstel-ondersteunende GGZ gericht op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie. Het is de koers naar onze stip op de horizon: met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij de netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025! Iedere dag versterken we onze deskundigheid en expertise rondom deze herstelvisie. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Dat vraagt om collega’s die willen samenwerken en van elkaar willen leren. Om mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren en lef tonen als ze denken dat het beter kan. Dat is de juiste instelling. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.ggzoostbrabant.nl.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Sluiten