Met korting naar OR live!

Met korting naar OR live!

16 augustus 2023 door Bestuur

VASMO is op 11 oktober weer partner van OR Live, het grootste OR-evenement van Nederland. Graag nodigen we je daarom uit om samen met jouw hele OR een bezoek te brengen aan deze gezellige en leerzame dag. En natuurlijk ontmoeten we je dan ook graag op onze meet & greetplek op de beursvloer. OR Live vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.

Als lid van de VASMO kun je jezelf én jouw hele OR inschrijven met 10% korting. De code is geldig voor alle pakketten Hier kun je tickets bestellen. Vergeet daarbij niet om de actiecode VASMO2023 te gebruiken.

Over OR Live
Tijdens OR Live kun je de hele dag lang de nieuwste kennis over medezeggenschap opdoen, ervaringen uitwisselen en contacten leggen met deskundige opleiders, adviseurs en collega medezeggenschappers. Op 4 september is het hele programma definitief en kun je uit vele workshops een keuze maken.

VASMO organiseert zelf ook een workshop met als thema `De kracht van de Ambtelijk Secretaris aan de hand van de rollen van de VASMO`.

Hopelijk tot ziens op OR Live 2023!

 

Met vriendelijke groet,

VASMO-bestuur

Sluiten