Over Congres VASMO 19 november a.s. gaat niet door en wordt verplaatst

Congres VASMO 19 november a.s. gaat niet door en wordt verplaatst

Zoals bekend heeft het kabinet afgelopen dinsdag een aantal maatregelen bekend gemaakt in verband met de oplopende Corona cijfers. Het bestuur heeft daarom besloten, vanuit onder andere het oogpunt van besmettingsgevaar, het toegestane aantal aanmeldingen, het reizen in de spits enz. om het Congres van 19 november a.s. niet door te laten gaan en te verplaatsen naar het voorjaar 2022. Zodra wij hiervoor een datum  vastgesteld hebben zullen wij deze aan jullie bekend maken .

We zien het Congres als een dag waarin we elkaar kunnen ontmoeten, samenzijn en de verbinding hebben met elkaar. Door de nu afgekondigde maatregelen kunnen wij het programma niet uitvoeren zoals we dat voor ogen hadden. Daarom gaan we op zoek naar een nieuwe datum

In de aanloop naar het Congres hebben wij jullie laten weten dat we de Assessmenttool (Create) en de nieuwe Website zouden presenteren op het Congres. Nu het Congres verplaatst wordt zullen wij deze via een digitale bijeenkomst aan jullie presenteren. Wanneer dit gaat plaatsvinden horen jullie zo spoedig mogelijk.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VASMO

 

 

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Sluiten