Over Webinar "Strategische medezeggenschap"

Webinar "Strategische medezeggenschap"

In het kader van de maand van de Medezeggenschap geeft Annette Terpstra van het advocatenkantoor Sprengers, in samenwerking met VASMO, op 2 november 2022 een Webinar. Het onderwerp zal zijn:  Strategische medezeggenschap.

De WOR geeft ondernemingsraden een goede positie om invloed uit te oefenen op besluiten die belangrijk zijn voor de onderneming. Vaak zijn deze besluiten deel van de strategie van de onderneming. Betrokkenheid van de OR bij strategische vraagstukken zou dan ook vanzelfsprekend moeten zijn. De praktijk is vaak anders. In dit webinar bespreken we hoe de OR wel invloed kan uitoefenen op strategische vraagstukken en wat dit van de OR vergt. 

Annette Terpstra heeft dit jaar samen met OR-trainer Katrien Hugenholtz een boek geschreven voor ondernemingsraden: Machtig Mooie Medezeggenschap. Zij zal in het webinar  ingaan op de mogelijkheden om met gebruikmaking van de juridische bevoegdheden het effect van het werk van ondernemingsraden te vergroten. Zij zal daar voorbeelden uit het boek bij gebruiken. 

De workshop zal op woensdag 2 november 2022 digitaal plaatsvinden. Aanvang: 13.30 uur – 15.00 uur.

Inschrijven voor deze workshop  dient voor 31 oktober  2022 plaats te vinden via de aanmeldknop rechts.

Na de inschrijving zul je een link voor deelname aan de workshop ontvangen.

Sprengers Advocaten     LogoVasmo

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Sluiten