Over Webinar "Achterbancommunicatie" (verdieping)

Webinar "Achterbancommunicatie" (verdieping)

Dit is een verdiepende/theoretische Webinar, verzorgd door e-Democracy en is bedoeld voor de meer ervaren Ambtelijk Secretaris die al beschikt over de nodige basiskennis.

Kosten van het Webinar zijn € 75,-. Voor VASMO-leden is het Webinar gratis.

Het Webinar bestaat uit 2 delen.

Deel 1: Theorie
Het Geïntegreerd Model van Gedragsvoorspelling geeft inzicht in factoren die het gedrag van de achterban (en alle verschillende groepen binnen de achterban) voorspellen. De webinar start met de uitleg van het model en de factoren die het gedrag bepalen. Vervolgens maken we de koppeling naar hoe je met deze factoren de achterban kunt activeren. Het theoretische deel sluiten we af met een lijst simpele vragen die je kunt stellen aan de achterban, om te achterhalen hoe je de achterban kunt activeren. Aan de hand van een concreet voorbeeld wordt zichtbaar hoe antwoorden op de vragen leiden tot effectieve achterbancommunicatie.

Deel 2: Oefening
Aan de hand van een casus gaan we oefenen met het aan elkaar stellen van de vragen uit deel 1 van het Webinar. De antwoorden op de vragen worden in duo’s/kleine groepjes besproken, om te kijken wat aanknopingspunten zijn om de communicatie op te richten. Deze uitkomsten gaan we plenair bespreken. Op deze manier oefenen we de theorie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
Geen VASMO lid € 75,00
VASMO lid Gratis
Sluiten