Over VASMO Congres

VASMO Congres

VASMO congres 21 juni 2024

Het ochtendprogramma wordt verzorgd door Jonathan Kippuw, Eline Oei (remote aanwezig) en Timon Moes van TimeToGuide. Zij nemen je mee in de laatste ontwikkelingen van het hybride vergaderen, Microsoft 365 en de Copilot. Tot slot laten ze je kennismaken met AI (Artificial Intelligence) en hoe je als ambtelijk secretaris AI in kunt zetten bij je werkzaamheden.

In het interactieve middagprogramma word je meegenomen in hoe je positieve samenwerking in jouw team, jouw medezeggenschapsorgaan kunt versterken, dit wordt verzogd door Peter Schoe en Floor Vullings. Zij werken al 20 jaar met teams in organisaties. Samen met deze vele honderden teams is in de praktijk van alle dag een Schaal ontstaan. Centraal staat altijd een korte en krachtige analyse ‘waar je ben op de Schaal met je team of organisatie’? Een grafische Schaal van Samenwerking geeft je in 1 minuut al dat inzicht.

 Er zijn in elke organisatie goed draaiende teams (deze teams kijken uit naar een teamtraining) en teams waarover iedereen zich zorgen maakt, deze teams vinden niet dat een training nodig is en diskwalificeren niet alleen elkaar, maar ook alle interventies. De vraag aan het team (en dus straks ook aan de aanwezigen) is ‘waar wil je naar toe?’.  Dat vraagt vanuit elke positie om een andere route. Immers, als er veel kritiek klinkt in een team, zijn weinig collega’s bereid om zelf een eerste stap te zetten. Dat bevriest de samenwerking in discussies. Terwijl een team dat wel veel in gesprek is met elkaar, niet automatisch ook succesvol is. Daarvoor is toch echt een wederzijdse samenwerking (iedereen is gehoord, iedereen doet mee) nodig.

 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden Nee, ik kom niet

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs Gratis
niet ledenprijs € 150,00
Sluiten