Over VASMO Workshopdag: ''Verrassend vergaderen'' en ''De AS als aanjager''

VASMO Workshopdag: ''Verrassend vergaderen'' en ''De AS als aanjager''

De VASMO Workshopdag wordt verzorgd door Emelda Hendriks van Cintea. Emelda is Senior trainer, coach, adviseur medezeggenschap bij Cintea. Ze verzorgt trainingen, individuele begeleiding en coaching en is daarnaast loopbaanadviseur.

Workshop 1: Verrassend vergaderen.
Deze workshop start met de theorie en worden er veel vergadervariaties gepresenteerd, waarna deelnemers een tweetal modellen gaan uit proberen. Na afloop heb je als ambtelijk secretaris een flinke rugzak waaruit je kunnen putten als de OR vraagt om andere vergadermethodieken.

Workshop 2: De AS als aanjager.
Het gebeurt regelmatig dat de medezeggenschappers na een (maatwerk)cursus het geleerde in de la leggen en er eigenlijk niets mee doen. In deze workshop gaan deelnemers met de trainer en elkaar uitgebreid in gesprek hoe je als AS de rol van aanjager kunt vervullen; hoe stimuleer en motiveer je je OR om het geleerde uit zo’n cursus te verzilveren?

Ook bespreken we de mogelijkheden om als AS en trainer in deze elkaar te versterken met als doel de OR professioneler te maken.

Deze dag is inclusief lunch. 

*Voor Vasmo-leden zijn de workshops gratis. Bij no-show kunnen echter wel de kosten voor de lunch in rekening worden gebracht.

Programma van VASMO Workshopdag: ''Verrassend vergaderen'' en ''De AS als aanjager''

Op woensdag 13 maart:
10:00 - 10:15 Inloop
10:15 - 12:30 Workshop 1. Verrassend vergaderen
12:30 - 13:30 Lunch
13:30 - 15:45 Workshop 2. De AS als aanjager
15:45 - 16:00 Afsluiting

Lees meer over het programma

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Sluiten