Over VASMO Congres

VASMO Congres

VASMO congres 13 mei 2022

SUPERKRACHTEN

Wil jij meer uit jezelf halen en wil jij jouw superkrachten aanboren? En wil je in de toekomst ook blijven schitteren? Dan wordt het VASMO-congres op 13 mei voor jou een inspirerende én praktische bijeenkomst waar je veel voor jezelf kunt halen. Samen met MEDE, sl-IMPACT en Time to Guide organiseert VASMO op 13 mei dit inspirerende congres.

De Coronapandemie heeft een niet te onderschatten effect (gehad) op het functioneren van jou als ambtelijk secretaris. In een compleet nieuwe omgeving moeten werken, veelal vanuit huis, en vaak met veel minder contact met jouw medezeggenschapsorgaan. Schakelen op nieuwe tools en instrumenten. Voor sommigen was het ronduit overleven, anderen grepen de verandering met beide handen gretig aan, en anderen schakelden mee zo goed en zo kwaad als het ging.

Wat betekenen deze veranderingen voor jou als ambtelijk secretaris en als persoon? 

Op het VASMO-congres van 13 mei sta jij als Superkracht voor de medezeggenschap centraal. Na een korte en inspirerende inleiding, waarin we terugkijken op deze bijzondere periode en ook vooruitkijken, is er een ruim aanbod van workshops.

In de ochtend zal daarnaast een presentatie gegeven worden door Marjolein Zomer van de commissie bevordering medezeggenschap (CBM).  

Meld je aan via de aanmeldbutton. Deelname is voor VASMO-leden (gratis). Voor niet-leden zijn de kosten €95,-. (Aanmelding via secretariaat@vasmo.nl)

Er kunnen maximaal 100 deelnemers aansluiten.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
niet ledenprijs € 95,00
Sluiten