Maand van de Medezeggenschap

Maand van de Medezeggenschap

8 juli 2022 door Secretariaat VASMO

Het is bijna November, de maand van de medezeggenschap. VASMO levert hieraan een bijdrage met DRIE bijeenkomsten/webinars voor de ambtelijk secretaris. Het wordt een mooie maand, waarin medezeggenschap centraal staat.

Kijk ook eens op de site van Maand van de medezeggenschap om te zien welke bijeenkomsten er nog meer worden georganiseerd. Al deze bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. Aanmelding voor deze bijeenkomsten verloopt via de website.

Noteer vast in je agenda onze bijdragen:

Zoals jullie wellicht weten is november uitgeroepen tot dé Maand van de Medezeggenschap. Tijdens deze maand worden door diverse partijen activiteiten georganiseerd met als doel om aandacht te vragen voor de belangrijke positie die medezeggenschap inneemt in vele organisaties. Ter voorbereiding op deze maand zijn we op zoek naar voorbeelden van organisaties waar medezeggenschap goed verloopt (goede samenwerking/ dialoog binnen de or en met de bestuurder) die als inspiratie kunnen dienen voor andere organisaties. Werk je bij een organisatie waar sprake is van goede medezeggenschap, neem dan graag contact op met de SER, die dit verder vorm geeft. Je kunt hiervoor contact opnemen met Marjolein Zomer (beleidsmedewerker medezeggenschap), m.zomer@ser.nl. Alvast hartelijk dank namens de VASMO.

Sluiten